Selecteer een pagina

KINTE is het InnovatieBureau opgericht door Willem Wouda en Sjoerd de Vries. We werken al jaren aan tal van innovatie trajecten samen met bedrijven en instellingen. Leidend zijn vaak de kansen die digitale media bieden. Tegenwoordig gaat het vaak om de andere kant van digitale media, namelijk de kansen en problemen verbonden aan big, social, open, en gesloten data.

We ontwikkelen en implementeren samen met partners innovatieve concepten, werkwijzen, richten sociale innovatieprocessen in, en begeleiden bij  het versterken van het lerende en innovatieve vermogen.

Sjoerd de Vries is deskundig op het gebied van nieuwe media ontwikkelingen en het benutten van gebruiksmogelijkheden bij kennis-, onderwijs- en inovatieprocessen. Zijn creatieve, analytische en programmamanagement vaardigheden helpen bedrijven en instellingen om met gebruik van media en ‘big data’ succesvol te leren, te innoveren en zo te concurreren.

Willem Wouda is deskundig op het gebied van organisatieontwikkeling in de huidige kennisnetwerkmaatschappij. Zijn management en leiderschapsvaardigheden bieden organisaties alle ruimte om zich succesvol te ontwikkelen.

Met het Kinte netwerk bestaande uit ongelooflijk goede professionals kunnen we kleine en grote programma’s aan. Wij werken graag met u mee!

Sjoerd de Vries & Willem Wouda