Selecteer een pagina

Het Sociale Innovatie Programma

Het Sociale Innovatie Programma

Sociale innovatie staat bij ons in dienst van bedrijven, instellingen, steden, wijken en regio’s. Sociale innovatie werkwijzen gebruiken we om het lerende en innovatieve vermogen van bedrijven en instellingen, klein en groot, continu te vergroten. Het lerende en innovatieve vermogen bepaalt in onze ogen concurrentiekracht. Efficiënter en effectiever werken bepaalt zelden meer het succes. Leren en innoveren doet dat wel. Leren en innoveren moet wel steeds effectiever, efficiënter en om het ingewikkeld te maken steeds innovatiever. Sociale innovatie draagt daar aan bij. Sociale innovatie zien wij als open innovatievormen, met diverse stakeholders, in wisselende samenstellingen, werken aan problemen en kansen.

  • Op het Social Innovation Park (labs.winkwaves.com) ‘social innoveren’ we met diverse partners. We zien het Social Innovation Park als een ‘living lab’ om social innovation werkwijzen, methoden en technieken te ontwikkelen en te implementeren. Wat werkt?
  • We verzorgen social innovation masterclasses en workshops. We ontwikkelen en implementeren social innovation strategies samen met bedrijven en instellingen.
  • Vanuit NHL Hogegeschool werken we mee aan de ontwikkeling van Leeuwarden als culturele hoofdstad in 2018 ook als een social innovation testlab. We gebruiken daarvoor het woord iepen mienskip.

We werken ook graag met u mee om kansen en mogelijkheden te verkennen en waar mogelijk uit te werken. Sociaal innoveren is het nieuwe concurreren. We doen graag met u mee!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

2 december 2015